Miksi Northnuance

Maista appelsiinitäysmehua – se maistuu appelsiinille. Mehutehdas on kehittänyt täydellistä makeusastetta, väriä ja koostumusta tuhansia työtunteja ja lopputuloksena on tasalaatuinen ja varma aamupalajuoma.

Maista tuoreesta appelsiinista juuri puristettua mehua. Se maistuu edelleen appelsiinilta, mutta aivan käsittämättömän paljon herkullisemmalta. Saatat huomata hiuksenhienoja sitrusaromeja, makeutta ja hapokkuutta, samettista pehmeyttä, ja raikkautta, jota on vaikea edes tarkemmin kuvailla.

“Things are the most intriguing in their purest form.”

Takaisin alkujuurille

Myös iso osa kaiuttimista on suunniteltu tasalaatuisiksi ja sopivan makeiksi. Ensivaikutelma liikkeessä on usein vaikuttava. Kotona moni testivoittajakaiutin kuitenkin pölyttyy käyttämättömänä. Syyksi voi mainita kiireet tai mielenkiinnon puutteen – perimmäinen syy on usein kuitenkin toinen: liian monesta kaiuttimesta kuuluva musiikki ei innostaa kauaa.

Suunnittelimme kaiuttimen puhtaalta pöydältä. Harva tarvitsee kohtuuttomia äänenpainevaroja, joku on jo ehtinyt pilata kuulonsa. Siirsimme painopisteen määrästä laatuun.

Musiikki tempaisee parhaiten mukaansa, kun se toistuu mahdollisimman luonnollisena. Koska jokainen ylimääräinen elektroniikkakomponentti heikentää ääntä, päätimme luopua jakosuotimesta kokonaan. Kehitimme akustiset ratkaisut sähköisten tilalle, ja valitsimme niihin parhaat mahdolliset materiaalit. Mallinsimme, rakensimme, mittasimme ja kuuntelimme. Toistimme tätä lukemattomia kertoja, kunnes ääni häkellytti jokaisella koekuuntelukerralla.

Näin syntyi Spiro, uudenlainen laajakaistakaiutin. Se herättää musiikkisi eloon.